"DRAMA", exposició col·lectiva de fotografia teatral a la Fènix

Comunicació

La Sala Fènix proposa DRAMA una exposició fotogràfica col·lectiva que aprofundeix al món teatral a través de la mirada de 7 diferents fotògrafs que exploren en els camerinos, el teatre de carrer, d’objectes i marionetes, el teatre i la performance, el mim corporal dramàtic, les façanes i edificis teatrals, els edificis històrics i el teatre contemporani. En DRAMA es reuneixen, de manera casual, almenys una vintena de companyies teatrals, 10 edificis històrics, més de 30 actors, directors i titellaires, a més de diferents espais i esdeveniments de Barcelona. Es podrà apreciar la vella façana del Molino, els teatre Espanya i L’Olimpia, les representacions de carrer de Pepe Otal i La Fanfarra, els vestuaris i camerinos del Lliure, Almeria i la Seca, a Leandre i cia., el circ de Montjuïc, entre uns altres.

També, en paral·lel i en sintonia amb l’exposició, María Canfield exposarà a la zona teatral de la Sala Fènix la seva col·lecció d’aquarel·les entorn del Cabaret Victoria, espectacle eclèctic i retrofuturista de recent temporada a Barcelona.

DRAMA busca, de manera col·lectiva, projectar una mirada íntima i personal del món teatral, des de la perspectiva d’els qui viuen i respiren de les arts escèniques, per a un públic heterogeni i global.

drama_sala_fenix_exposicio_fotografia_teatral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb Jesús Atienza, Claudia Serrahima, Sabrina Corana, Ester Baudet, Ulisses Fontana, Simone Branchini, Josep Tobella, Fotos de Barcelona i María Canfield (aquarel·les).

Comissari de l’Exposició: Felipe Cabezas

Escrito por
Comunicació
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

¡Enlace copiado!