el musical de la temporada? Doncs, és molt probable

The Producers, el musical

The Producers, el musical
27/09/2023 - Teatre Victòria

L’any passat vaig començar amb “Cantando bajo la lluvia” i amb força èxit i jo encantat de veure-la. Aquest any he vist “The Producers” i m’ha passat el mateix, m’ha encantat. No sé si és el musical de la temporada, però crec que és molt problame. Tenim en ment, que comença la temporada teatral.

Armando Pita i Ricky Mata genials, en els seus papers protagonistes. A més teniem a Mireia Portes, que amb el seu paper eclipsa en alguns moments divertits i atrau tots els somriures. És un musical per passar-ho bé, per riure, per oblidar-se dels problemes. I gaudir-ne,

No s’ha d’oblidar que és una obra amb un gran pressupost. I tenim la música en directe, un joc de llums perfecte, una escenografia totalment móbil que enlluerna i modifica en cada escena. Crec que el que s’ha gastat, ho han fet amb molt bon ull.

Com altres vegades, no vaig veure l’Àngel Llacer i vaig veure el gran paper de l’Oriol. Sempre que l’he vist, supera les previsions que tinc sobre l’obra. Un gran còmic i actor de musicals.

La meva opinió podeu veure-la a l’enllaç

← Volver a The Producers, el musical

¡Enlace copiado!