Un pas enrere en els musicals

Peter, el Musical

Peter, el Musical
28/04/2023 - Teatre Cúpula Arenas

Peter, el Musical by Theatre Properties “s’ha convertit en un dels espectacles de Teatre Musical més aclamats i ratificats per la crítica, considerat com el millor espectacle musical familiar dels últims anys a Espanya.” Així es presenta aquesta versió d’aquest musical. La Productora espanyola Theatre Properties ha realitzat grans èxits musicals.

Aquest musical va dirigit als més petits, són els que poden gaudir-ne de la llum, la fantasia i la resta d’elements atractius d’un Peter Pan on tenim fades, sirenes, pirates,… Però amb tot l’imaginari que hi ha en aquesta obra, s’ha perdut en el camí.

S’ha invertit molts diners per fer possible aquest musical, però “el millor espectacle musical familiar dels últims anys a Espanya”? En aquest cas no. He vist millors espectacles familiars musicals i no musicals sense tants diners invertits que estan molt millor. Puc dir, que tenim molts bons musicals. Però aquest no és el cas.

El “Capitán Garfio” i la “mare” són del millor de l’espectacle. Els ballarins fan el que poden, amb números molt senzills i poc més.

Però la llista de despropòsits, és llarga. Des del gos que fa molta pena, un peluix o altre tipus d’enginy. Mira que hem vist personatges imaginaris amb titelles, manipulables, però aquest gos? No vull pensar en els personatges del musical Shrek que també l’han fet. M’han caigut les dues de cop.

Un número musical dels indis, indis amb plomes, els de les pel·lícules de l’Oest, i de fons un temple maia?

Molts despropossits, però millor deixar-ho aquí. Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Volver a Peter, el Musical

¡Enlace copiado!