Un sopar ple d’embolics

M'esperaràs

M’esperaràs
23/07/2023 - Aquitània Teatre

M’esperaràs?, és una comèdia escrita per l’actor i dramaturg Carles Alberola, estrenada a València el 2013. Vuit anys després s’estrena a la Cava Urpí de Sabadell i el 2022 fa temporada al Teatre Gaudí en un format d’obra a 4 bandes dirigida per l’Albert González amb un repartiment diferent; el mateix que actualment fa temporada al Teatre Aquitània. Pep Muñoz com a Jaume, Carles Prats com a Rubén, Diana Torné com a Pilar i Marta Tricuera com a Raquel.

També hi ha una versió cinematogràfica, basada en l’obra teatre homònima del mateix Alberola, protagonitzada pel mateix Carles Alberola,Cristina García, Alfred Picó i Rebeca Valls.

Dos amics es reuneixen per sopar a la casa d’un d’ells. En Rubén, l’amfitrió, professor universitari, en Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït; la seva dona, la Raquel, i la germana d’aquesta, la Pilar.

M’esperaràs?, és enginyosa, entretinguda, divertida, plena d’embolics, mentides i infidelitats, acudits ,jocs de paraules, emocions i situacions extremes.

Divertida des del primer minut. Bon ritme. L’hora i mitja que dura l’obra passa volant.

Molt bones interpretacions. Especial atenció al personatge interpretat per Carles Prats, un dels més hilarants de la representació.

M’esperaràs?, toca diferents temàtiques i obsessions, com la por de lluitar pel que desitgem, l’esperança de fer realitat els nostres somnis, la capacitat de donar-li una volta a la nostra existència i la de lluitar per canviar allò que no ens agrada.

Si voleu passar una bona estona, desconnectar de la rutina i riure amb ganes, aneu a veure aquesta comèdia.

← Volver a M'esperaràs

¡Enlace copiado!