Quant valen els teus principis?

Els rapinyaires

Els rapinyaires
01/01/2023 - Sala Versus Glòries

Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque i Rafaela Rivas son els protagonistes de Els rapinyaires, una comèdia/thriller amb grans dosis de crítica social.

Aquesta és la divuitena producció d‘Apunta Teatre. Com en els seus anteriors muntatges, en Els rapinyaires segueixen en la mateixa línia de treball: és una obra d’autoria catalana, divertida i del tot actual.

En aquesta ocasió Roc Esquius, un dels autors més representats en aquesta sala (Angle mort, Eli, Likes…), és qui signa aquesta comèdia sota la supervisió artística del director i dramaturg argentí Nelson Valente, un altra de les figures rellevants dins del circuit teatral dels últims anys tant a Buenos Aires, com a casa nostra (El loco y la camisa, Jauria, Solo llamé para decirte que te amo, El declive…).

L’obra está ambientada al 1985, en un petit poble rural, a les afores de la ciutat. La Clara i en Bernat, dos dels protagonistes d’aquesta obra, han decidit marxar de la ciutat en busca de la tranquilitat rural. El que no sabien que en aquest poble a part de conills i ocells, també hi trobarien rapinyaires.

Els rapinyaires és una obra que parla sobre l’especulació immobiliària, l’abús de poder, la corrupció i la fragilitat del principis ètics i morals.

El món és ple de rapinyaires. Uns ho són sense cap mena d’escrúpols, altres ho porten molt ben amagat i esperen el moment propici per actuar. Però també hi ha els que no sabien que ho eren, però donat el moment o l’oportunitat, acaben fins i tot sent els pitjors de tots ells.

No us la perdeu!

Divertida. Intrigant. Amb molt bones interpretacions.
Una trama plena de girs i un final sorprenent.

***/****

← Volver a Els rapinyaires

¡Enlace copiado!