Todo lo que necesitas para ir al teatro

¿Qué te pongo?

¿Qué te pongo?

¿Qué te pongo? és bàsicament un espectacle interactiu, si, un d’aquests espectacles dels quals ja no queden, i si algun queda, no hauria de denominar-se d’aquesta forma.

Barcelona estava plena d’espectacles interactius, cabaret, music-hall i més tard arribo el teatre musical, com denominatiu per desmarcar-se del music-hall, fent això mateix però ara subvencionats. Nosaltres o nosaltres, com a vostè més li agradi, pertanyem a aquesta època en la qual vestir-se de dona i pujar-se a un escenari era un art, l’art del transformisme. Ens avalen escoles importants com el llegendari “Barcelona de Nit” o el sofisticat “Belle Epoque”, mes tarda ens arribo la tv, on va néixer una nova forma de transgressió cabaretera- dragqueeniana que acabo per convertir-ho tot en un meravellós abocador egocèntric de personatges autodidactes disposats a destrossar aquesta meravellosa professió.

¿Que te pongo? intenta reprendre aquells aires tan embriagadores d’una Barcelona canalla, que camuflada darrere de normatives i drets, demana a crits tornar a passejar-se per les *bambalinas dels seus teatres. Ressorgeix ordenadament “l’amenaça travesti a ritme de Jazz”. Una pianista i dos intèrprets canten temes dispars versionats i enllaçats a textos que parlen de com ens va, de com ens menteixen, de com no fem gens, de com ens estimem, com ens critiquem, i sobretot com riem de la nostra ombra que és l’única cosa que mai passa de moda i ens serveix per reflexionar i adonar-nos del grans que som per dins i que poc brillem cap a fora. Pràcticament el setanta-cinc per cent de l’espectacle és improvisació, per la qual cosa cada nit se succeeixen diferents situacions que fan que el show sigui diferent.

Una barra de bar a l’escenari ens permet apropar-nos més a aquest públic reticent que està desitjant participar. Sharonne i Kyra et canten, et criden, et toquen la fibra, i et serveixen una copa perquè te la prenguis en la barra de l’escenari o on més de gust et vingui… o on elles et diguin que per això són molt seves

Fotos

Valoración espectadores
Sé el primero en dejar tu valoración