L'èxit de la temporada

L'èxit de la temporada

El Terrat, la productora liderada por Andreu Buenafuente, celebra 30 años con L’Èxit de la temporada, una comedia alocada que reúne a escena a grandes artistas insignia de su particular universo humorístico: Sílvia AbrilDavid Fernández, Fermí Fernández, Oriol GrauMònica Pérez, Jordi Rios i Mònica Macfer.

Sinopsis

Seis amigos que triunfan como cómics a programas de radio y televisión, deciden unirse para sacar adelante el espectáculo teatral ‘Romeo y Julieta’ y así poder reivindicarse como intérpretes más allá de los lugares comunes donde parece que los encasillan. Un incidente fortuito hace que el espectáculo no se pueda llegar a estrenar.

Veinte años después, estos seis amigos se reencuentran para intentar hacer realidad el espectáculo que no hicieron el pasado. El mundo ha cambiado, ellos han cambiado, sus relaciones, sus cuerpos, su talento, sus objetivos vitales, su visión del teatro, sus fobias … todo ha cambiado.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • MARTA TORRES FITÓ

    un despropòsit d’obra. Anem moltíssim al teatre i es del pitjor que hem vist. Els actors son bons i salven una mica el panorama. Totalment prescindible

    26/09/2021
  • Kauf

    És una obra que deixa emprempta, no crec que pugui tornar al teatre sense recordar l’experiencia traumàtica de veure aquesta obra. Horrible, el pitjor és que no tingui entreacte per poder fugir i no ser torturat més temps. Feia molt que no veia una comedia amb un humor tan simple, si és que se li pot dir humor. Gran part de la gràcia estava en que durant alguns segons de l’obra cada actor recordés papers que ha fet al terrat, jo he sigut molt fan del Buenafuente i no em van treure ni un somriure aquestes mencions melancoliques. Més enllà d’això un guió extramadament fluix, a vegades feia la sensació d’estar improvitzat i tot, no funcionava res, només estava desitjant que acabés la funció per marxar i oblidar aquestes 2h perdudes de la meva vida el més aviat possible. Val a dir que hi havia gent al teatre que reia, no sé si per quedar bé o per algun vincle emocional o personal amb els actors, descarto que els hi pogués fer gracia absolutament res del que passava a l’escenari.

    08/03/2021
Artículos relacionados
‘L’Èxit de la temporada’, una comèdia teatral que celebra els 30 anys d’El Terrat

‘L’Èxit de la temporada’, una comèdia teatral que celebra els 30 anys d’El Terrat

8 enero 2021

El Terrat, la coneguda productora audiovisual i teatral liderada per Andreu Buenafuente, celebra 30 anys de trajectòria. Una efemèride especial que commemoraran amb l’obra L’Èxit de la temporada, una comèdia […]