Separacions → Versus Glòries

15/04/2019

Senzill trencaclosques de ruptures

Torna Separacions a la sala Versus Glòries, una comèdia sobre les relacions de parella i les dependències que adquirim en elles.

Però com trobar l’originalitat en un gènere tan cremat? Com aportar alguna cosa nova? O com a mínim intentar-ho… Separacions és un exemple del conformisme i dels recursos fàcils: de no arriscar (i per tant, tampoc guanyar).
El text d’Ever Blanchet trepitja sobre segur, però tampoc aporta novetats, i converteix l’espectacle en un bàsic i banal divertiment.

Separacions és l’exposició dels conflictes personals de vuit parelles, en un text senzill i que busca el riure fàcil. Seguint la convencionalitat del gènere, l’espectacle és un conjunt d’escenes (entre les quals les primeres força fluixes) i que usa els recursos habituals del gènere més estereotipat: les comèdies romàntiques.

Dins d’aquesta normativitat, on falta la sorpresa i la innovació, ens trobem amb dos actors (la Míriam Tortosa i en Christian Cánovas) que han captat la nostra atenció mostrant la seva ductilitat interpretativa, i sobretot: la capacitat de jugar actuant.

Però la barreja de molts ingredients no aconsegueixen tapar la banalitat d’un espectacle senzill, clàssic i que no intenta actualitzar el gènere.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 12,00€

Comprar Entradas

Separacions

Separacions
Últimas funciones

Ever Blanchet presenta Separacions en la Sala Versus Glòries, una comedia delirante sobre las separaciones de pareja.

Sinopsis

Ocho parejas están a punto de separarse. Muchos y variados pueden ser los motivos que lleven a tomar esta decisión, pero hay uno muy común: la rutina de la vida de pareja. Ever Blanchet explora en clave de comedia dieciséis personajes y ocho formas de vida que conducen a un mismo desenlace: el desencanto amoroso y el penoso y crispado reparto del patrimonio.

Como bien dice el autor: “El desacuerdo conyugal implica dos aspectos de la vida: el amoroso y el patrimonial, que deben resolverse desuniendo el amor y partiendo los bienes patrimoniales. Las dos rupturas son dolorosas y traumáticas. Aunque, a los ojos de los que no están implicados en el conflicto, les parezca, la mayoría de las veces, una cosa algo ridícula, cómica o patética. Así son nuestras SEPARACIONES. “

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos

SeparacionsSeparacionsSeparacionsSeparacionsSeparacions

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • felipe trebino
  12345

  genial! molt divertida i dinamica, ens ha encantat!!!

  13/04/2019
 • montse
  12345

  L’obra es molt divertida i molt real, grans actors, recomanable 100%

  01/04/2019