Guillem Estadella: Estoy madurando

19/04/2019

Talentós domini de l’humor i la improvisació

El Cafè Teatre Llantiol és un d’aquells llocs amb ànima, un espai íntim on fa que et sentis com a casa. Ja només entrar sabíem que, amb tot l’ambient que ja s’havia creat, ens ho anàvem a passar molt bé, però tampoc imaginàvem que ens trobaríem amb la descoberta d’aquest gran humorista, en Guillem Estalleda.

Estoy madurando és un show d’Stand Up on entre el públic i el còmic no hi ha res més que les ganes de jugar i riure. I és que ell ens va deixar astorats amb la seva increïble capacitat per improvisar i jugar amb el públic, per incloure’ns dins l’espectacle i fer-nos riure moltíssim amb la seva descarada pocavergonya (això sí, sempre respectant les ganes de joc de l’altre).

Guillem Estalleda ens parla de la seva immaduresa, però també de la del món, tot i que això és només una excusa per tractar diversos temes (alguns més típics que d’altres). Un gran talent dins del món de l’humor que promet un futur fent-nos riure més cops.
Després de ser testimoni de la desimboltura d’aquest jove dalt l’escenari, només necessito dir-vos que és un d’aquells noms dels quals no treure l’ull de sobre.

Estoy madurando és un monòleg que defensa, amb molta personalitat i picardia, l’orgull de viure en la madura immaduresa abans que en la immadura maduresa.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Guillem Estadella: Estoy madurando

Estoy madurando es el nuevo monólogo cómico de Guillem Estadella, el showman y reportero radiofónico del Fricandó Matiner de RAC105. También es conocido por su contenido en las redes, donde hace todo tipo de monólogos y parodias. Un humor fresco, crítico y con la capacidad de improvisar en cualquier momento con el público.

Sinopsis

Guillem Estadella vive en un mundo hecho por y para adultos. Él, en pleno proceso de “maduración” nos cuenta cómo lo ve a través de sus gafas.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • Bob Fenderrick
    12345

    Molt bona estona. En Guillem Estadella sembla tenir un bon futur per davant com a monologuista de comèdia. Molta connexió amb el públic.

    24/06/2019