recreant-se entre l’urbà i ‘lo rural’

Cia. Amer i Àfrica: Envà

Cia. Amer i Àfrica: Envà
07/03/2019

S’ha de dir que he vist aquesta proposta l’any 2018, dins del Festival nunOFF.  És una peça que hem vist programada en diferents espais de Barcelona, i que a vegades pot passar desapercebuda.

Amer i Àfrica són una companyia catalana de circ emergent creada el 2012 per l’Amer Kabbani i l’Àfrica Llorens especialitzats en la tècnica del mans a mans.

Aquesta proposta és un espectacle de circ i acrobàcies amb un aire rural que ha jugat molt bé. I que en certs moments juga amb la implicació del públic,  Juga amb l’acrobàcia i d’altres amb moments amb l’emoció. A través de la palla i el moviment que generen poden transmetre moments d’humor i els equilibris que podem veure juguen en tot moment amb una composició plena amb l’espai escenit. Sense acrobàcies amb aparells tòpics en el món del circ, han creat un nou camí amb un llenguatge propi jugant amb la innovació, l’humor i la bellesa de les formes.

Hi ha moments que ens hem quedat amb la boca oberta, i no ha estat per menys. Està demostrat que quan ho fan bé, la gent aplaudeix amb ganes la proposta que hem, com he dit, fa uns mesos . No és estranys que Envà guanyès el primi al millor espectacle de carrer de l’Umore Azoka entre altres.

Podeu veure la meva opinió sencera de l‘espectacle a l’enllaç

← Volver a Cia. Amer i Àfrica: Envà

¡Enlace copiado!