Todo lo que necesitas para ir al teatro

Finalizada: Sorteig express: CAMUT BAND al Teatre Victòria

Música, coreografies «a capella» amb efectes sonors, interacció entre la música en viu i els sons virtuals… Tot això i més a SONORITATS, de Camut Band.

Sonoritats és el nou espectacle de Camut Band que recrea el món màgic dels ballarins que fan sons i música amb els peus mentre ballen. Coreografies “a capella” amb efectes sonors. Interacció entre la música en viu i els sons virtuals. Materials vius com la fusta, el metall, la sorra i el plàstic seran el fil conductor i punt de partida de la dansa, que expressarà l’estat emocional i l’estètica visual de cada moment, creant sensacions sonores que donarán lloc al ritme i al ball.

SONORITATS_CAMUTBAND_TEATRE_BARCELONA

La companyia Camut Band la van fundar l’any 1994 els germans Rafael i Lluís Méndez, coreògrafs i ballarins de percussió, i Toni Español, líder de Cae MaDeila. Amb la seva primera peça, Entre pies y manos, guanyen els premis FAD de Barcelona. A partir d’aquí creen espectacles com Keatoniania, amb el pianista Jordi Sabatés, o La vida és ritme, girant per tota Espanya. El 2001 Camut Bandinicia la seva trajectòria internacional aconseguint el reconeixement artístic i creatiu per part de la premsa i l’aplaudiment dels públics de Nova York, Toronto, New Haven, Hamburg i Gènova.

EL CONCURS, 5 ENTRADES DOBLES

Sortegem 5 entrades dobles per la funció de l’11 de juliol a les 21:00 hores de SONORITATS de Camut Band al Teatre Victòria.

Per guanyar-les només cal que ens responguis, deixant un comentari en aquest article, la següent pregunta:

  • QUIN ANY ES VA FUNDAR LA COMPANYIA CAMUT BAND?

Els guanyadors s’escolliran aleatòreament entre aquells que respongueu correctament la pregunta. Donarem els noms dels guanyadors el divendres al migdia en aquest mateix espai, i mitjançant un correu electrònic als guanyadors.

Molta sort a tothom! :)

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.