Todo lo que necesitas para ir al teatro

Lolita Flores: Fedra

Lolita Flores: Fedra

Lolita Flores es Fedra, una reina atormentada por una pasión impúdica que ya no puede reprimir. Un espectáculo dirigido por Paco Bezerra y dirigido por Luis Luque.

Sinopsis

Fedra, la reina de la Isla del Volcán, está enferma: ni come ni habla ni duerme. Los médicos son incapaces de averiguar el origen de su sufrimiento y el país entero anda preocupado por su estado de salud. Algunos dicen que se ha vuelto loca. Otros, que las largas ausencias de su esposo, el rey de la isla, han acabado para devastar y asolar su corazón, pero nadie conoce la verdad y todos se equivocan. Y es que la gran responsable de la dolencia de Fedra no es otra que una pasión que la atormenta desde hace tiempo y que ya no puede reprimir; un erotismo inmoral e impúdico, un deseo violento e indómito, un amor prisionero e indecente.

Vídeo

Fotos

Lolita Flores: FedraLolita Flores: FedraLolita Flores: FedraLolita Flores: Fedra

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • miguel
  12345

  Maravilloso texto y maravillosas actuaciones de lolita y tina en una puesta de escena espectacular.Para mi lolita se mueve mejor en los monologos y en el drama mejor que en la escena tierna sobre la cama.Buen teatro.ir a verlo

  16/06/2019
 • Sideman
  12345

  NO HAY MUCHAS OPORTUNIDADES en Barcelona de ver puestas teatrales de este nivel. Poética adaptación del texto de Eurípides a cargo de Paco Bezerra que brilló el año pasado en el gran Festival de Teatro de Mérida bajo la cuidada dirección de Luis Luque. Gran trabajo de Lolita Flores. Mención especial para el vestuario y la escenografía. Fedra, un clásico que hay que conocer. No te lo pierdas.

  26/01/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Es tracta d’una moderna proposta amb escenografia minimalista. Tot i que el text de Paco Bezerra es queda amb l’essència del conflicte i elimina tota referència als Déus i també fa ús d’un llenguatge actual, no vaig aconseguir que tot el que es deia m’arribés; és a dir, a mi em va resultar igualment difícil entrar en la història. És cert que el públic ho aplaudeix omplint la platea i aixecant-se en la tercera salutació. Però la peça no commou. En tot cas, el públic celebra veure una Lolita en el paper d’actriu que intenta enamorar a Hipòlit i al públic. Si és pel que fa a escena, em temo que no ho aconseguirà mai amb cap dels dos. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/01/17/fedra/

  23/01/2019
 • Anna Rius
  12345

  Me ha encantado la obra, muy recomendable, todos los actores muy bien y Lolita lo ha bordado.

  20/01/2019
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Avui he anat al Romea per veure aquesta versió contemporània que ha escrit Paco Bezerra i que dirigeix ​​Luis Luque d’aquesta tragèdia grega i la veritat és que tenia moltes ganes i moltes expectatives per veure de nou a Lolita Flores pel bon record que em va deixar la seva Colometa de La Plaza del Diamante i no tan sols s’han complert sinó que s’han superat. Bezerra i Luque ens mostren a una Fedra, com una dona alliberada que lluita pel seu dret a estimar el seu fillastre Hipòlito, per arribar a la conclusió que la força de l’amor pot donar la felicitat o conduir-te a la malaltia si et reprimeix el desig. Una escenografia molt senzilla amb un gran panell blanc on es projecten uns magnífics àudios i una porta que fa una subtil referència a l’òrgan sexual femení i que és per on entren surten d’escena els actors. Pel que fa a la interpretació tenim a una Lolita Flores posada en la pell de Fedra, un personatge difícil d’interpretar per la seva profunditat, sensual, impúdica, amb una força emocional continguda i que en cap moment cau en l’histrionisme, i amb una dicció plena de matisos en els seus poètics parlaments, de 10 vaja. I encara que lògicament tot el pes recau en ella, la resta del repartiment sense excepció i cada un en el seu personatge fan un extraordinari treball, la veterana Tina Sainz (Enone), Crispulo Cabezas (Hipòlito), Juan Fernández (Teseo) i Eneko Sagardoy (Acamante). Una nit de teatre en majúscules amb llargs aplaudiments i per suposat un imprescindible per a qualsevol teatraire. Llàstima que s’ha programat molt pocs dies però no tinc cap dubte que tornaran a reposar-la.

  17/01/2019

Artículos relacionados