Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 18,00€

Comprar Entradas

A.K.A. (Also Known As)

A.K.A. (Also Known As)

A.K.A. (Also Known As) es un monólogo teatral escrito por Daniel J. Meyer, protagonizado por Albert Salazar y dirigido por Montse Rodríguez Clusella.

Sinopsis

Ganador del Premio TB de la temporada 2017-2018 en las categorías de Mejor espectáculo de pequeño formato, Mejor dirección (Montse Rodríguez) y Mejor texto original (Daniel J.Meyer)

Carles. 15 años. Bueno… Acaba con 16 años. Habla catalán y castellano. O todo a la vez, mezclado, como puede, como quiere. Adoptado cuando tenía 3-4 años. No se acuerda. Familia de clase media. Usa el Tinder. Y… conoce a Clàudia. Se enamora de Clàudia. Clase media-alta. Catalana. Burguesía catalana. Todo va bien. Primera noche que tendrán sexo… bueno… harán el amor. Hay mucho de amor. Todo se va a tomar por el saco. Aparece la prima. Coitos interruptus. Clàudia no le responde más las llamadas. Aparece la policía en casa. Juicio. ¿Por qué? Es moro. O al menos lo parece. Bueno… “en realidad”, porque Clàudia era menor. Pero en realidad porque es moro, no es de aquí. ¿Quién eres? ¿Quien la gente cree que eres? ¿O eres el que sientes? ¿O una mezcla? ¿Importa quién eres? ¿Quién fuiste? ¿O el que pareces ser? La obra trata de Carles, del amor, de quién es, de su identidad, de su historia. Pero nosotros no seremos espectadores, seremos sus oyentes, cómplices y jueces… en definitiva, seremos la sociedad que dice quién es, cuál es su identidad y quien incide en su historia.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

A.K.A. (Also Known As)A.K.A. (Also Known As)A.K.A. (Also Known As)A.K.A. (Also Known As)A.K.A. (Also Known As)

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  La interpretació d’Albert Salazar és un huracà. He quedat absolutament enamorada del seu treball. La vitalitat i hiperactivitat que mostra i transmet dalt l’escenari, deixant-se la pell, física i emocionalment. La seva entrega i mimetització tan brutal amb el personatge ja justifica el veure l’obra. Una interpretació excel·lent que et captiva. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/05/06/a-k-a-also-known-as/

  28/09/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui a la Sala Flyhard he estat gaudint i no us podeu ni imaginar com, d’aquesta petita joia escrita per Daniel J. Meyer i magníficament dirigida per Montse Rodríguez. Es tracta d’un monòleg encara que en aquest cas preferiria dir-li, una obra per a un sol actor, que ens parla d’identitat i ho fa en boca d’un adolescent de 15 anys, que amb el pas del temps descobreix que és adoptat i no va néixer al nostre país, del seu dia a dia, les seves pors, la relació amb els pares, els amics, el lligam a les xarxes socials, la xenofòbia i racisme que pateix, i l’amor per Claudia. I tot això Albert Salazar, es posa a la pell de Carlos per explicar-ho al públic com si estiguéssim en una teràpia de grup i clar, fer-nos còmplices. No vull desvetllar més perquè tota l’obra és una muntanya russa de sensacions que passa del drama al riure en un segon i prefereixo ho descobriu anant a veure-ho. La interpretació d’Albert Salazar a qui havia vist no fa gaire amb Paradise, només hi ha una forma de qualificar-ho, BRUTAL, si si així en majúscules. Un imprescindible que us asseguro no us deixarà indiferents. Fins el 30 d´abril.

  08/04/2018

 • 12345

  Mireia grau camps

  Et captiva desde el primer moment, vius la vida del Carlos en primera persona t’emocionen les seves descobertes, t’inquieten els seus neguits i pateixes la seva dissort. la música, la il.lluminació acompanyen la història i els estats d’ànim del protagonista. l’actuació de l’Albert Salazar,copiant les paraules del seu personatge, “Pura Màgia”, un text directe i punyent que fa pensar molt i una direcció que fa que no vulguis perdre ni un segon del que passa a l’escenari, sens dubte per mi un imprescindible.

  03/04/2018

 • 12345

  s

  De lo mejor que hay ahora en cartel…magnifico actor.

  31/03/2018

 • 12345

  Ignasi

  Amb un ritme pausat i intens cap dels temes que tracta et deixen indiferent……… molt recomanable!!!

  30/03/2018

 • 12345

  Melania

  He de començar dient que no sóc persona de teatre, però A.k.a m’ha hipnotitzat des des de la primera imatge, des de la primera nota, des del primer moviment. Començo observant un univers aparentment tranquil i el Carlos, un adolescent típicament quinètic, per acabar viatjant a un univers totalment remogut i a un adolescent que s’ha anat tornant més serè que l’univers on l’han dut per una força injusta. L’autor, Daniel J. Meyer, crea de manera magistral un fluxe entre text i moviment que Albert Salazar executa a la perfecció. A.k.a m’ha fet voler més teatre!

  30/03/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Pocas obras me hacen reír, me sorprenden, me hacen tener que esconder la lagrimita que se me escapa por la mejilla, me fascina y me hace salir entusiasmado. Y A.K.A ha conseguido todo eso.
  De la mano de Albert Salazar disfrutamos del camino de Carlos, un chaval como cualquier otro. Con sus problemas de adolescencia, sus primeros amores, su intento por buscar un hueco en la vida.
  Nos lo cuenta en la intimidad. Como si fuéramos uno de sus amigos, y de la inociencia con la que comenzamos poco a poco vamos siendo conscientes de la dura que es la vida y las vueltas que puede dar.
  Un aplauso muy grande para todo el equipo pero en especial a Albert: actúa, baila, llora, ríe, canta. Lo hace todo! Es espectacular!!

  19/03/2018

 • 12345

  Daniel Delgado

  AKA la vius hipnotitzat per l’excelsa interpretació de l’Albert Salazar. És impossible fer-ho millor!. L’ Albert és perfecte en el text i en els silencis i ho és igualment en els matisos, en la ràbia, la suor, el desconcert, l’energia, la tendresa, el ball…
  I és quan ja estàs al carrer, retornat del “trance”, que penses en un text/història que en una pretesa senzillesa porta al llenguatge contemporani temes clàssics i profunds com la pertinença, la construcció d’un mateix a l’adolescència, la mirada de l’altre, el racisme o la injusticia. Penso que en Meyer ens cola un Von Trier gens pretensiós i plagat de veritat.
  I evidentment agraeixes una direcció potentíssima, plena de sabiesa i intenció que et manté completament immers en allò que passa.
  Un resultat rodó al que caldria afegir una selecció musical excel.lent. Impresdicible

  18/03/2018

 • 12345

  sanbu

  Muy buena.
  Un tema muy actual, un montaje muy original y una interpretación espectacular.
  Una obra dirigida a un público joven que se sentirá identificado y a los padres de estos que también va a ver en el protagonista a sus hijos adolescentes.
  Tierna y dura.
  Me ha encantado.

  16/03/2018

 • 12345

  Montse

  Molt bon muntatge, de petit format i molt proper, i una interpretació brutal. Enhorabona.

  16/02/2018

Artículos relacionados

El Teatre Lliure presenta la nova temporada

El Teatre Lliure presenta la nova temporada

30 juny 2018

Racisme, immigració, desarrelament, feminisme, memòria històrica, recerca d’una nova veritat, denúncia de les noves mentides, revolució com a utopia imprescindible, confrontació orient/occident , amor i desamor, recerca de la pròpia […]

Leer más... n