Todo lo que necesitas para ir al teatro

Akelarre

The Feliuettes devuelven al cabaret más genuino, con música, gamberrismo, reivindicación, comedia y autoparodia.

La compañía nos invita a su particular Akelarre, donde nos interpelan, se preguntan y nos cuestionan, el por qué y las esencias del feminismo. A través del espíritu nacido del cabaret más personal, personajes inesperados pondrán en cuestión situaciones cotidianas y no tan cotidianas, deformándose con un espejo lleno de posibilidades.

Humor negro, fábula idiota y perversa, el kitsch, el absurdo, el stand up comedy, el espíritu punk … ingredientes en nuestro cóctel para hablar con libertad, y en busca de la libertad, sobre el Feminismo.

Vídeo

Fotos

Akelarre

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/03/29/akelarre/

  29/03/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Armades amb un bon sac de comèdia negra i autoparodia, les tres actrius ens presenten un bon grapat d’escenes d’allò més absurdes però que, de manera molt enginyosa, ens fan arribar una realitat ben present sobre la situació de les dones a la societat. El llenguatge és directe i descarat, com no pot ser d’una altra manera en una peça d’aquestes característiques. Les interpretacions son divertides i descarades, la manera de dirigir-se al públic fa que et sentis part de l’espectacle des del primer minut.

  29/03/2019
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Ahir vaig estar a El Maldà a l’estrena d’aquest espectacle que dirigeix ​​Miriam Escurriola. És tracta d’un cabaret contemporani en clau de dona. De manera fresca, dinàmica i sobretot gamberra van succeint esquetxos i paròdies carregades de sàtira on s’aborden tot tipus de temes uns reivindicatius, altres on es riuen d’elles mateixes, altres de denúncia com és la violència de gènere explicada a través d’un conte però tots amb un llenguatge sense embuts, amb un toc picant i en alguns moments irreverent. The Feliuettes des del primer moment que surten a escena fan gala de les seves qualitats per empatitzar amb el públic i aconsegueixen moments molt divertits, canten, molt bé per cert, ballen i es mouen per l’escenari amb una desimboltura envejable, llàstima que la segona part , per dir-ho d’alguna manera, l’espectacle perd força, potser perquè hi ha menys números corals i més monòlegs i algun d’ells una retallada no li aniria malament. Sense escenografia, només unes cortines i 3 tauletes i és que a la Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau acompanyades magníficament al piano per Gerard Sesé no els cal més ja que elles omplen l’escenari. Un espectacle per desconnectar i passar una molt bona estona.

  14/03/2019