Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 14,00€

Comprar Entradas

Akelarre

Akelarre

The Feliuettes devuelven al cabaret más genuino, con música, gamberrismo, reivindicación, comedia y autoparodia.

La compañía nos invita a su particular Akelarre, donde nos interpelan, se preguntan y nos cuestionan, el por qué y las esencias del feminismo. A través del espíritu nacido del cabaret más personal, personajes inesperados pondrán en cuestión situaciones cotidianas y no tan cotidianas, deformándose con un espejo lleno de posibilidades.

Humor negro, fábula idiota y perversa, el kitsch, el absurdo, el stand up comedy, el espíritu punk … ingredientes en nuestro cóctel para hablar con libertad, y en busca de la libertad, sobre el Feminismo.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

Akelarre

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • JOSEP OLIVA SASÉ
    12345

    Ahir vaig estar a El Maldà a l’estrena d’aquest espectacle que dirigeix ​​Miriam Escurriola. És tracta d’un cabaret contemporani en clau de dona. De manera fresca, dinàmica i sobretot gamberra van succeint esquetxos i paròdies carregades de sàtira on s’aborden tot tipus de temes uns reivindicatius, altres on es riuen d’elles mateixes, altres de denúncia com és la violència de gènere explicada a través d’un conte però tots amb un llenguatge sense embuts, amb un toc picant i en alguns moments irreverent. The Feliuettes des del primer moment que surten a escena fan gala de les seves qualitats per empatitzar amb el públic i aconsegueixen moments molt divertits, canten, molt bé per cert, ballen i es mouen per l’escenari amb una desimboltura envejable, llàstima que la segona part , per dir-ho d’alguna manera, l’espectacle perd força, potser perquè hi ha menys números corals i més monòlegs i algun d’ells una retallada no li aniria malament. Sense escenografia, només unes cortines i 3 tauletes i és que a la Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau acompanyades magníficament al piano per Gerard Sesé no els cal més ja que elles omplen l’escenari. Un espectacle per desconnectar i passar una molt bona estona.

    14/03/2019