La imaginació no està renyida amb la maduresa.

La desaparició de Wendy

La desaparició de Wendy
14/11/2016

“La desaparició de Wendy” de Josep Maria Benet i Jornet ,ha estat l’obra amb la que s’ha inaugurat oficialment la nova Sala Beckett. Una obra amb la que Toni Casares, director artístic de la Beckett, ha volgut retre homenatge a Bernet i Jornet, un dels autors més destacables del teatre contemporani català.

Un homenatge a l’homenatge que fa Bernet i Jornet al teatre.

El muntatge està dirigit al més estil Oriol Broggi, proper, càlid i artesà. Una barreja entre fantasia i realitat, entre clàssic i modern. Un joc escènic. Teatre dins el teatre.

Les interpretacions han estat en conjunt un bon treball d’equip, des del més veterà de tots, en  Joan Anguera, als més novells Diana Gómez, Mar del Hoyo, Antònia Jaume, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén. Completen aquest equip artístic el músic Carles Pedragosa.

L’escenografia i posada en escena espectaculars !!!

Mitjançant els personatges imaginaris dels contes de “Peter Pan” i “La Ventafocs”, s’ha fet un homenatge al teatre com a espai per a la il.lusió i la màgia compartida. És una reflexió sobre els mites col·lectius, i de la importància del teatre en la nostra societat. El teatre és somni, fantasia, màgia, felicitat, imaginació, sentiments contradictoris,…

Amb tocs autobiogràfics, en Bernet i Jornet és en Peter Pan (el món artístic del teatre ) i la Ventafocs (el teatre com un dels sectors més desprotegits de la societat).

Bernet i Jornet amb aquesta obra va voler demostrar que tenia prou imaginació per escriure un text totalment allunyat del teatre realista.

*** 1/2

← Volver a La desaparició de Wendy

¡Enlace copiado!