Una comèdia seria – un al·legat per l’eliminació dels gèneres

Cul Kombat

Cul Kombat
29/09/2016

Dimarts passat començava al Teatre Tantarantana el VII Cicle de Companyies en Xarxa amb l’objectiu d’apropar propostes de teatre independent d’arreu de l’estat. Seran nou les companyies que oferiran diferents formes d’entendre l’experimentació en les arts escèniques amb varietat de llenguatges i tècniques, del teatre físic al documental passant pel circ i la performance.

CUL KOMBAT és una proposta de la Companyia Patricia Pardo de València, amb la col·laboració d’Amnistia Internacional per a la campanya «El meu cos, els meus drets».

Cul Kombat està escrita per Guadalupe Sáez i Patricia Pardo i es tracta d’una obra circense-teatral que qüestiona la intromissió en els cossos, en la identitat i la imposició de les categories. Una obra on amb humor es qüestiona la manca de drets sobre el nostre propi cos, la nostra sexualitat i el nostre dret a tenir o no fills.

Cul Kombat és una exploració entorn del gènere i el cos, reivindica el dret a la nuesa, a la revolució feminista i a la identitat sexual múltiple: «uns són alts i d’altres no, uns són miops i d’altres no, uns tenen vagina i d’altres no, un son morenos i d’altres no, uns tenen penis i d’altres no …. Però tots tenim un cul». La idea que aporten amb aquesta original proposta és que si totes les persones, homes o dones, estiguéssim classificats pel cul, seríem iguals i s’eliminaria la concepció de sexe.

Una comèdia seria, una proposta molt interessant on a través del clown, els malabars, la capsa màgica, la música i les imatges, són capaços de parlar i fer visible una realitat que cal acceptar i en la mida del possible corregir.

La meva valoració: 3 cargols i mig

Si desitgeu llegir la crònica sencera, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Cul Kombat

¡Enlace copiado!